My name is KIM KANGMIN
I live in Goyang City, Korea now.
When I went to Bohol Province in the Philippines before, I made a lot of good memories.
The wide beach and beautiful sunset are very memorable.
If I have a chance, I would like to go there one more time later.
I would like to introduce the 'Hongcheon Mountain Vegetable Festival' held in Hongcheon-gun, Gangwon-do, Korea.
The festival, which was themed with seasonal wild greens grown in the clear nature of Gangwon-do, was an event that satisfied modern people's desire for "healthy food." It contained the value of win-win, meaning that local farmers would increase their income by developing markets and that urban residents would present forgotten taste and health of their hometowns. Beyond simple agricultural marketplaces, it became an opportunity to brand the clean image of the region and to remind them of the importance of local food.
저는 한국의 강원도 홍천군 지역에서 열린 '홍천 산나물축제'를 소개하고 싶습니다.
강원도의 맑은 자연에서 자란 제철 산나물을 주제로 한 이 축제는 '건강한 먹거리'에 대한 현대인들의 갈망을 충족시킨 행사였습니다. 지역 농민들에게는 판로 개척을 통한 실질적인 소득 증대를, 도시민들에게는 잊혀가는 고향의 맛과 건강을 선물한다는 상생의 가치를 담고 있었습니다. 단순한 농산물 장터를 넘어, 지역의 청정 이미지를 브랜드화하고 로컬 푸드(Local Food)의 중요성을 다시금 일깨워준 계기가 되었습니다.
Gusto kong ipakilala ang 'Hongcheon Mountain Vegetable Festival' na ginanap sa Hongcheon-gun, Gangwon-do, Korea.
Ang pagdiriwang, na may temang pana-panahong mga ligaw na gulay na lumago sa malinaw na kalikasan ng Gangwon-do, ay isang kaganapan na nasiyahan sa pagnanais ng modernong mga tao para sa "malusog na pagkain." Naglalaman ito ng halaga ng win-win, ibig sabihin na ang mga lokal na magsasaka ay madaragdagan ang kanilang kita sa pamamagitan ng pagbuo ng mga pamilihan at ang mga residente sa lunsod ay magpapakita ng nakalimutang lasa at kalusugan ng kanilang mga bayang kinalakhan. Higit pa sa mga simpleng pamilihang pang-agrikultura, naging pagkakataon ito na tatak ang malinis na imahe ng rehiyon at ipaalala sa kanila ang kahalagahan ng lokal na pagkain.

